Studio

Menestys­konseptien suunnittelu­projekti­palvelu

"Todellinen nappisyöttö asiakkaalle on tarjota uutta lisäarvoa."

Playmaker Studio –palvelu on innostava, selkeä, ketterä, kustannustehokas ja resursseille optimoitu tapa viedä kehitysideat ja -tarpeet läpi toteutukseen asti.

Hyödyntämällä vuosien kokemusta brändi-, tuote- ja palvelumuotoilusta, alihankinnasta, valmistuksesta, markkinoinnista, myynnistä ja jakelusta autamme yrityksiä tuomaan markkinoille skaalattavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja.

Playmaker studio -suunnitteluprojektin vaiheet

Playmaker moderoi, haastaa, innostaa ja ohjaa asiantuntemuksella.

Tilannekartoitus

Palvelussa kartoitetaan yrityksen nykytilanne haastattelujen, markkinatutkimusten ja markkinaan perehtymisen avulla.

Työpajat

Tutkimustiedon, datan ja haastattelujen pohjalta ideoidaan ja kehitetään uutta brändiä-, tuotetta / palvelua sekä myynnin tukitoimenpiteitä. Valitun ydinryhmän työtä ohjaa yrityksen strategia.

Pilotointi

Tekemällä oppii sekä kehittyy. Testaamalla uutta tuotetta / palvelua sekä markkinointiviestejä valituilla asiakkailla varmistetaan, että tuotamme aitoa lisäarvoa ja synnytämme imua markkinoilla.

Toimintasuunnitelmat

Tavoitemittaristo ja vuosikello ohjaavat organisaation tekemistä. Asiakas-, brändi- ja viestintästrategiat sekä projektisuunnitelmat jakavat ja antavat vastuuta organisaatiossa. Tavoitteena synnyttää innostava tekemisen meininki!